iOS 7 cydia tweaks, BiteSMS, AppAddict m.m.

Nu när iOS 7 jailbreak:et börjar bli lite mer “moget” så känns det som det mesta fungerar, åtminstone det som har uppdaterats för kompatibilitet med iOS 7. Jag har kört med jailbreak för iOS 7 nu i drygt 1½ vecka och senaste dagarna har det poppat upp en del matnyttiga tweaks och intressanta saker som jag tänkte dela med mig utav.

Bättre kontrollcenter
Om du saknar fler funktioner i Kontrollcenter eller vill ha något liknande “SBSettings” så är appen “CCControls” från Cydia ett väldigt bra tips.

Vem ringer dig?
Behöver väl egentligen inte någon utförligare presentation, appen “WhoIsCalling” från Cydia kollar upp telefonnumret som ringer eller sms:ar till dig, mycket smidigt!

BiteSMS
Är du trött på sms-appen som följer med din iPhone/iPad? BiteSMS är svaret som med mycket mer inställningsmöjligheter brädar den inbyggda appen enkelt. Du kan fördröja att ett meddelande skickas, smidigt ifall man kommer på att det är till fel person etc, eller köpa “krediter” till en billig penning ifall du är utomlands och SMS:en är dyra att skicka och mycket mer! Lägg till via Cydia repon “http://test-cydia.bitesms.com” under Sköta > Källor > Ändra > Lägg till. Kostnadsfritt men visar reklam om man inte köper en licens, väl värt det ska jag väl tillägga dock!

AppAddict
Har du någon gång känt att du vill testa en app innan du faktiskt köper den? Hittills tillåter inte Apple detta, men med appen “AppAddict” från Repo Cydia (http://repocydia.com – lägg till under “Sköta>Källor” i Cydia) så har du nu möjligheten att faktiskt testa ett gäng appar. Det ska dock sägas att det inte är helt legitimt och skall endast ses i “prova-på-syfte”, om du gillar och använder en nedladdad app så skall du alltid köpa den efteråt. Jag tar inget ansvar för varken appen eller hur den används.

Snes9x EX+
Återupplev gamla barndomsminnen på din iPod/iPhone/iPad på nytt. Endast emulator, spelen får du fixa på annat vis.

Det var allt jag hade för tillfället. Om ni har fler tips så dela gärna med er av dessa i kommentarer nedan.

Advertisements
By slacker666 Posted in iOS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s