Kort presentation om bloggen

Den är bloggen är tänkt att visa saker som är åt det nördigare hållet, det kan vara allt ifrån guider hur man installerar något program till benchmarks på ett visst datorsystem. Tanken är att det enbart kommer innehålla sådant som klassas som nördigt av gemene man, men som är matnyttigt för oss i “branschen”. Viss förkunskap kommer troligen krävas för att förstå inläggen, även om jag skall försöka vara så pedagogisk det går.
Inläggen kommer vara indelade i kategorier för att göra det enklare att sortera ut och hitta. Men kommer å andra sidan inte skapa 50 stycken kategorier bara för att det är olika saker som skrivs, utan det handlar om övergripande kategorier som ni kan se.
Kort om bloggskaparen:
Har hållit på med datorer och teknik i över 20 år totalt, är först och främst inriktad på PC/Windows, men har med åren även utvecklat ett intresse för PC/Linux och till viss del Mac/OSX samt iOS. Tycker det är dags att folk som inte har behov av att använda sig utav Windows-plattformen, faktiskt börjar inse att det finns andra alternativ, som nödvändigtvis inte innebär att köpa sig en rejält dyr Mac, bara för att det är “inne” nu.

Feedback mottages gärna om den är konstruktiv. Troll, flamers å annat löst pack göre sig icke besvär. Om ni undrar något, så kommentera bara så ska jag svara på alla frågor i största mån.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s